Voortman Steel Machinery B.V.

Senior Software Engineer C# - Rijssen

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 23-11-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Rijssen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform salaris
Senior C# Software Engineer

Waar kom je te werken?

Een machine bij Voortman Steel Machinery is zoveel meer dan alleen mechanische en elektrische onderdelen. In onze marktgebieden staan we bekend om onze hoogwaardige en geautomatiseerde productielijnen. Bij Voortman geloven wij dat we onderscheid maken met de software die onze productielijnen aansturen. We hechten daarom ook veel waarde aan nieuwe, betere en snellere software oplossingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat machine operators de productielijnen zo efficiënt mogelijk kunnen bedienen en waar mogelijk reduceren wij met software oplossingen de manuele handelingen. Bij Voortman Steel Machinery doen we dit met een team van ruim 20 software engineers met HBO/WO werk en denkniveau.

Met onze plaatmachines zien wij mogelijkheden om een verveelvoudiging van de omzet te realiseren indien we een volgende stap kunnen maken in de software-aansturing van het plasma-snijproces. Hiervoor zal binnen de software afdeling een gericht team opgezet worden. Binnen het plasma proces correleren veel variabelen met elkaar en om de volgende stap in snijkwaliteit/output te zetten, dient hier een beheersbaar fundament gecreëerd te worden. Ook zal een verhoogde vormdiversiteit van het basismateriaal bijdragen aan de complexiteit. Ondersteuning door input over correlaties en over plasma zal gegeven worden door een applicatie engineer. Ook zal je nauw samenwerken met Product Management voor de eisen vanuit de klant. Samen met je teamgenoten denk je na hoe de gevraagde functionaliteit omgezet kan worden in software en hoe je dit slim op zet. Jouw software wordt onderdeel van VACAM, onze applicatie die wordt gebruikt voor al onze machine en lijnaansturing. Hiervoor zal je ook veel contact hebben met de andere teams binnen software.

Wie zijn wij?
Bij Voortman Steel Machinery werken we met ruim 300 collega's wereldwijd aan oplossingen voor onze klanten in de staalverwerkingsindustrie. Wij realiseren geautomatiseerde machineparken die staal bewerken zoals: boren, zagen, plasma snijden, etc. Vanuit ons hoofkantoor in Rijssen werken we aan de engineering, productie, verkoop, marketing, support en project management van onze machines. Daarnaast hebben we een aantal buitenlandse vestigingen, die voornamelijk gefocust zijn op Sales & Field Service.

Wat zoeken wij?
Wij willen graag werken met collega’s die leergierig zijn ingesteld, een proactieve houding hebben, graag werken in teamverband en die hun energie meebrengen naar hun werk. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:
 • HBO of WO werk en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaren in C#, WPF en SQL
 • Ervaren in software design (UML)
 • Ervaren in unit-testing (nunit)
 • Ervaring met agile werken (SCRUM of Kanban)
 • Ervaring met Git en Jenkins

Wat bieden wij je?
 • Marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
 • Laptop;
 • Goed pensioen;
 • MSDN licentie;
 • Mogelijkheden tot volgen van trainingen en opleidingen;

Geïnteresseerd?
Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem je contact op met Patrick Aalders via 0548 - 536373.

Opmerking voor werving-, selectie- en detacheringsbureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Patrick Aalders
Telefoon 0548 - 536373

Vestigingsplaats

Solliciteer